Een ervaren professional & ervaringsdeskundige

Marjolein van der Linden is een ervaren professional op het gebied van samengestelde gezinnen en ervaringsdeskundige, want zelf is ze moeder en stiefmoeder in een samengesteld gezin.

“We wisten niet waar we aan begonnen toen we gingen samenwonen. Ik had mezelf graag het traject toegewenst dat ik anderen nu bied. Zonder de wetten van het samengesteld gezin te kennen, doe je maar wat.”

Praktische methode

Als eigenaar van Taaafel richt ik me op het ondersteunen en begeleiden van samengestelde gezinnen. Als gelicenseerd Stiefgoedcoach ben ik vertrouwd met de Stiefgoedmethodiek. Daarnaast gebruik ik de principes van Psychosynthese in mijn werk, waardoor ik tools en inzichten bied die je meteen kunt toepassen in de praktijk van je eigen gezin.

Meer lezen over mijn geschiedenis in een samengesteld gezin?