Over de ervaring met het transformatiespel: Wonderen bestaan! Kan je dat wat in op het ene vlak van je leven werkt, vertalen naar andere vlakken? Het is heerlijk om in een veilige omgeving, in goed gezelschap, met elkaar de tijd nemen en op onderzoek uit te gaan. Het was een dag vol met verrassende inzichten en nieuwe wegen.

Marjolein is een zeer competente en deskundige facilitator van het transformatiespel; dank voor de aandachtige begeleiding en de mooie dag!

"We noemen dit ook wel ons gezamenlijk uitje van de week. Wij zijn dolgelukkig met Marjolein! De sfeer in huis is er enorm op vooruit gegaan. Ze komt tot de kern, laat ons relativeren en geeft praktische tips die echt het verschil maken. Hadden we dit maar 2 jaar eerder geweten!"

"We zien deze gesprekken als investering in onze relatie”

Wij vormen nu ruim tien jaar een samengesteld gezin. Met name rondom de oudste zoon, 17 jaar, waren er geregeld spanningen. Het vicieuze cirkeltje waar we steeds weer met elkaar in raakten, werd vermoeiend. En zicht op verbetering ontbrak. Waardoor we op zoek gingen naar passende coaching/begeleiding. Marjolein heeft ons als koppel weer dichter bij elkaar gebracht. Door communicatieadviezen op maat. Maar vooral door inzicht te geven in elkaars opvoedstijl en tips om bepaalde patronen te doorbreken. Het voelde bevrijdend om onze issues met haar te bespreken. Daarnaast hebben we geleerd om beter te functioneren als ouderkoppel van een (stief) puberzoon, wat rust en lucht geeft thuis. Daar profiteert het hele gezin van.

“Het is weer gezellig om samen te eten. We hebben echt een gesprek met elkaar en iedereen zet zich daarvoor in.”